Sosyal Medya

Alüminyum Sektör Buluşması

Alüminyum Sektör Buluşması

Alüminyum Sektör Buluşması

Alüminyum Sektör Buluşması

Sayın Yetkili,

 2-4 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan “Alüminyum Sektör Buluşması” organizasyonu için tarafınızdan teklif istenmektedir.

Söz konusu organizasyon için katılımcı sayısı 90 kişi olarak planlanmaktadır. Birliğimizin amacı, sektör buluşması dahilinde; firmaların katılımlarının planlı ve koordineli bir şekilde gerçekleştirilmesidir.

Bu çerçevede; ulaşım, konaklama, transfer, salon düzenlemeye ilişkin, teknik ve detaylı taleplerimiz ekte belirtilmektedir.

Bilgileriniz ve tekliflerinizin kapalı teklif zarf usulüne uygun olacak şekilde, faaliyetin adı belirtilerek; en geç 7 Ekim 2022 Cuma saat 17.00’ye kadar Birliğimize kargo veya elden iletilmesi hususunda bilgileri ve gereğini rica ederiz.

 

Notlar:

 1.       Tekliflerin son gönderim tarihi 7 Ekim 2022 Cuma Saat:17.00’ye kadardır. Bu tarihten sonra BİRLİK’e ulaşan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. Postada yaşanabilecek gecikmelerden BİRLİK sorumluluk kabul etmez.


2.       Teklifler kapalı zarf usulü ile alınmaktadır. Teklifler İSTEKLİ’ye ait imza sirküleri ve ticaret sicil gazetesi fotokopisi ile birlikte gönderilmeli ve Zarfın üzerine teklifi veren firmanın ismi yazılıp zarfın kapanan kısmı teklif veren firma tarafından kaşelenip imzalanmalıdır. Ayrıca zarfın üzerine zarfın ihale teklifi içerdiği ve kesinlikle açılmaması gerektiği görünür bir şekilde belirtilmelidir.


Ekler:

1.       Teklife Konu Hizmetler (1 Sayfa)

2.      Şartname (3 Sayfa)

DİĞER HABERLER

TÜRKİYE METAL SANAYİ İHRACAT ENDEKSİ
TÜRKİYE METAL SANAYİ İHRACAT ENDEKSİ
Detaylı Bilgi
AB SKDM Rapor Bildirimi 30 Gün Süre Uzatımı
AB SKDM Rapor Bildirimi 30 Gün Süre Uzatımı
Detaylı Bilgi
Mısır Üretici Kayıt Sistemi Hk.
Haberler ve Duyurular
Detaylı Bilgi
Site Design & Technology by
http://sirius.com.tr/