Sosyal Medya

Ambiente 2022 Fuarı Konstrüksiyon İhalesi

Ambiente 2022 Fuarı Konstrüksiyon İhalesi

Ambiente 2022 Fuarı Konstrüksiyon İhalesi

                    Sayın Yetkili,

            11–15 Şubat 2022 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenecek olan Ambiente 2022 Fuarı ülkemiz milli iştirak organizasyonu bu yıl 26. defa Birliğimizce gerçekleştirilecektir.

            Türkiye Pavilyonu, 3.0, 10.0, 12.0 ve 12.1 hollerinde toplam 1.423 m2 alana kurulacak olup 72 (±2) firmamız ürünlerini sergileyecektir. Birliğimizin amacı firmalarımızın ürünlerinin en iyi şekilde sergilenmesini sağlamak ve ülkemiz imajına yakışacak bir stant konstrüksiyonu oluşturmaktır.

Bu çerçevede, bahse konu fuarda yer alacak olan Türkiye Standı’nın inşa ve dekorasyonuna ilişkin teknik, mali ve genel taleplerimiz ekte belirtilmektedir. Bilgileriniz ve teklifinizin kapalı zarf usulüne uygun olacak şekilde en geç 2 Kasım 2021 Salı günü saat 16.30’a kadar Birliğimize kargo ile iletilmesi hususunda gereği rica olunur.

Notlar:

  1. Teklifler kapalı zarf usulü ile alınmaktadır. Zarfın üzerine teklifi veren firmanın ismi yazılıp, teklif ve zarfın kapanan kısmı teklif veren firma tarafından kaşelenip imzalanmalıdır. Ayrıca zarfın üzerine zarfın ihale teklifi içerdiği ve kesinlikle açılmaması gerektiği görünür bir şekilde belirtilmelidir.
  2. Konstrüksiyon teklifinin son gönderim tarihi 2 Kasım 2021 Salı Günü saat 16.30’a kadardır. Bu tarihten sonra Birliğimize ulaşan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Ekler:

  1. Ambiente 2022 Fuarı Konstrüksiyon Şartnamesi (7 Sayfa)
  2. Firma Yerleşim Planı (4 Sayfa)
  3. Örnek Stant Fotoğrafı (2 Sayfa)

DİĞER HABERLER

Brexit-Teknik Düzenlemeler Hk.
Haber ve Duyurular
Detaylı Bilgi
CASTFORGE 2022 FUARI MİLLİ KATILIM ORGANİZASYONU
Haber ve Duyurular
Detaylı Bilgi
Bulgaristan Sourcing From Türkiye Alım Heyeti Programı Hk
Bulgaristan Sourcing From Türkiye Alım Heyeti Programı Hk
Detaylı Bilgi
Site Design & Technology by
http://sirius.com.tr/