Sosyal Medya

Batimat Paris 2022 Milli Katılım Konstrüksiyon İhalesi Hk.

Batimat Paris 2022 Milli Katılım Konstrüksiyon İhalesi Hk.

Batimat Paris 2022 Milli Katılım Konstrüksiyon İhalesi Hk.

Haber ve Duyurular

Sayın Yetkili,

Yapı Malzemeleri konulu Batimat Paris 2022 Fuarı, 3-6 Ekim 2022 tarihleri arasında Fransa’nın Paris  şehrinde 41. kez düzenlenecek olup, ülkemiz milli iştirak organizasyonu Birliğimizce gerçekleştirilecektir.  Türkiye Pavilyonu, 2.1 holünde toplam 216 m2 alana kurulacak olup 12 firmamız ürünlerini sergileyecektir.  Birliğimizin amacı firmalarımızın ürünlerinin en iyi şekilde sergilenmesini sağlamak ve ülkemiz imajına yakışacak bir stant konstrüksiyonu oluşturmaktır. Bu çerçevede, bahse konu fuarda yer alacak olan Türkiye Stadı’nın inşa ve dekorasyonuna ilişkin teknik, mali ve genel taleplerimiz ekte belirtilmektedir. Bilgileriniz ve tekliflerinizin kapalı zarf usulüne uygun olacak şekilde en geç 16 Haziran 2022 Perşembe günü saat 17.30’a kadar Birliğimize kargo aracılığıyla veya elden iletilmesi hususunda gereği rica olunur.


Notlar:

1. Teklifler kapalı zarf usulü ile alınmaktadır. Zarfın üzerine teklifi veren firmanın ismi yazılıp, teklif ve zarfın kapanan kısmı teklif veren firma tarafından kaşelenip imzalanmalıdır. Ayrıca zarfın üzerine zarfın ihale teklifi içerdiği ve kesinlikle açılmaması gerektiği görünür bir şekilde belirtilmelidir.

2. Konstrüksiyon tekliflerinin son gönderim tarihi 16 Haziran 2022 Perşembe Günü saat 17.30’a kadardır. Bu tarihten sonra Birliğimize ulaşan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

Ekler:

1.       Batimat Paris 2022 Fuarı Konstrüksiyon Şartnamesi (5 Sayfa)

2.       Batimat Paris 2022 Yerleşim Planı (2 Sayfa)

3.       Batimat Paris 2022 Örnek Stant Fotoğrafı (1 Sayfa)

DİĞER HABERLER

Türkmenistan Petrol Yatırım Forumu
Haberler ve Duyurular
Detaylı Bilgi
Sınır Ötesi Elektronik Ticaret Rehberi
Haber ve Duyurular
Detaylı Bilgi
ABD Sanal Genel Ticaret Heyeti
Haberler ve Duyurular
Detaylı Bilgi
Site Design & Technology by
http://sirius.com.tr/