Sosyal Medya

Mega Show Hong Kong 2024 Fuar Duyurusu Hk.

Mega Show Hong Kong 2024 Fuar Duyurusu Hk.

Mega Show Hong Kong 2024 Fuar Duyurusu Hk.

Sayın Üyemiz,

Türk Ev ve Mutfak Eşyaları sektörünün ihracat artışı ve pazar çeşitliliğinin sağlanmasına hizmet etmek üzere önemli uluslararası fuarlarda milli katılım organizasyonları düzenlenmekte olup T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan onay alınması durumunda 2024 yılında 20- 23 Ekim 2024 tarihleri arasında Hong Kong’da düzenlenecek olan Mega Show Hong Kong 2024 fuarının ülkemiz milli katılımının Genel Sekreterliğimiz bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği organizasyonunda, Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği iş birliği ile gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Söz konusu fuara Birliğimiz organizasyonu altında katılmak isteyen firmalarımızın aşağıda yer alan ilgili bağlantıda bulunan formu doldurup katılım şartlarını kabul ederek ve yine aşağıda yer alan bilgilere göre katılım bedeli ön ödemesinin yatırıldığını gösterir banka dekontunu en geç 26 Nisan 2024 Cuma günü saat 17:30'a kadar Birliğimiz Metaller Sektör Şubesi'ne (E-mail: [email protected]) göndermelerini rica ederim.

 

Katılım Bedeli

Katılım Avansı Tutarı

Başvuru Linki

Mega Show Hong Kong 2024

650 $ / m2

m2 başına 200 $

 

https://bit.ly/MSHK2024

M2 Katılım Bedeli; Yer Kirası, Standart Stant Konstrüksiyonu, Standa Teslim  Nakliye Hizmeti (tek yön), 5 Gecelik Konaklama Dahil, Fuar Alanı Tanıtım, Katılımcı Broşürü, Basılı Malzemeler ve PR Çalışmaları, Elektrik Bağlantı Ücretleri ve Temizlik hizmetlerini kapsamaktadır.
Catering hizmeti verilmeyecektir.

$ HESABI:
İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği
Vakıflar Bankası - İstanbul Güneşli Şb. (383)
IBAN: TR36 0001 5001 5804 8000 6451 37

**Desteğe esas tutar fuar onayı alındıktan sonra Bakanlığın internet sitesinde ayrıca açıklanacaktır.

** TL ödeme kabul edilmeyecek olup ödemelerin USD yapılması gerekmektedir. Talep edilen m2 başına uygulanan katılım avansının yatırılmaması durumunda başvuru geçerli sayılmayacak ve yer tahsisi yapılmayacaktır. Dekont açıklamasına başvuru yapılan fuarın ismi yazılmalıdır.

 

DİĞER HABERLER

Helal Belgelendirme Destekleri Hk.
Haber ve Duyurular
Detaylı Bilgi
Temiz Enerji Sektör Görüşleri
Haber ve Duyurular
Detaylı Bilgi
ABASTUR FUARI 2022 MİLLİ KATILIM ORG. DUYURU
Haber ve Duyurular
Detaylı Bilgi
Site Design & Technology by
http://sirius.com.tr/